Tulopäivä:
Lähtöpäivä:

Vantaa hotellit

Lajittele Vantaa hotelleja klikkaamalla otsikkoa

NimiHinta/yö alk.Luokitus
Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport

1174
Airport Hotel Bonus Inn

Airport Hotel Bonus Inn

763
Glo Hotel Airport Helsinki

Glo Hotel Airport Helsinki

Hotel Glo Hotels.com (FI) Glo Hotel Airport Helsinki
1114
Forenom Apartments Airport

Forenom Apartments Airport

Ei tietoa0
Cumulus Airport Congress Center

Cumulus Airport Congress Center

Booking Hotels.com (FI) Cumulus Airport Congress Center
814
Best Western Airport Hotel Pilotti

Best Western Airport Hotel Pilotti

Booking Hotels.com Best Western Airport Hotel Pilotti
743
Cumulus City Airport Vantaa

Cumulus City Airport Vantaa

Booking Hotels.com (FI) Cumulus City Airport Vantaa
854

 

Hotellit Helsinki-Vantaan lentokentällä


Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä on yli 20 laadukasta hotellia, joissa voi yöpyä ennen matkapäivää tai lentojen välissä. Ainakin Hotel Glo Helsinki Airport tarjoaa myös päivähuoneita, joissa voi levähtää ja nukkua, mikäli lentojen väli on päivällä.

Useimmissa hotelleissa on mahdollista saada autolle ilmainen paikoitus matkan ajaksi. Kalliista parkkeeraamisesta ei siis tarvitse maksaa erikseen yöpyessäsi lentokenttähotelleissa. Hotelleista, jotka eivät ole lentokentän välittömässä läheisyydessä, kulkee kaikista ilmainen hotellibussi lentokentän ja hotellin väliä.

 

 

Lentokentällä ja sen läheisyydessä olevat hotellit:

 

Hotel Glo Helsinki Airport

 

Hotel Glo Helsingin lentokentällä on moderni, siisti ja nykyaikainen lentokenttähotelli pääterminaalin sisällä.  Hotellista voi varata päivähuoneen 9–18 välisenä aikana.

Glo Hotellissa voi ottaa torkut myös päivällä, edullisessa päivähuoneessa. Hotellissa aamiaista on tarjolla klo 6.00-9.30 ja muina aikoina kahvi ja croissantti lentokentän kahvilasta.

 

Hilton Helsinki-Vantaa Airport

 

Hotelli Hilton Helsinki-Vantaa Airport sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä, lentokenttäalueelta Terminaali 2:sta vain 100 metriä. Hotellissa on maksullinen paikoitus, kuten kaikkialla lentokentän läheisyydessä.

Suuressa hotellissa on yli 330 huonetta hyvällä äänieristyksellä ja kahvinkeittimillä. Hotellista saa aamiaista jo klo 3.30 lähtien, joten aamun ensimmäisillekin lennoille lähtevät saavat aamiaista.

 

Hotelli Cumulus Airport Vantaa

 

Cumulus Airport sijaitsee Vantaalla kauppakeskus Jumbon vieressä, noin 3 kilometrin päässä lentokentältä. Lentokentälle kulkeminen onnistuu helposti ja nopeasti hotellin ilmaisella lentokenttäbussilla. Hotelli soveltuu ennen kaikkea perheille.

Cumulus Airport hotellissa on mahdollista sopia uloskirjautuminen ja aamiainen joustavasti lentojen aikataulujen mukaan.

 

Lentokenttähotelli Helsinki-Vantaa Airport Hotel Bonus Inn

 

Kotoinen ja ystävällinen Bonus Inn hotelli sijaitsee Vantaalla kauppakeskus Jumbon naapurissa, noin 3 kilometrin päässä lentokentästä. Hotelli hoitaa ilmaisen kuljetuksen lentokentälle ja takaisin lähes ympäri vuorokauden.

Bonus Inn hotelli tarjoaa autolla saapuville majoittujille ilmaisen pysäköinnin jopa 2 viikoksi.

 

Rantasipi Airport

 

Rantasipi Airport hotelli sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää, noin 3 kilometrin päässä. Hotellista on maksuton lentokenttäkuljetus sekä paljon paikoitustilaa majoittujien autoille myös matkan ajaksi.

Rantasipi Airport palvelee hyvin myös muita kuin lentomatkustajia, mutta lentomatkustaja on otettu erityisesti palvelussa huomioon.

 

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport

 

Holiday Inn lentokenttähotelli sijaitsee Vantaalla muutaman kilometrin päässä lentokentästä. Hotellista kulkee ilmainen hotellibussi lentokentälle ja takaisin aikataulun mukaisesti.

Hotellista on mahdollista ostaa parkkipaketti, eli kun yövyt hotellissa, voit jättää auton ulkopaikoitukseen viikoksi samaan hintaan.

 

Airport Hotel Pilotti

 

Airport Hotel Pilotti sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Hotellista saa ilmaisen lentokenttäkuljetuksen ympäri vuorokauden sekä aamiaista jo klo 3.30 aamulla.

Airport Hotel Pilotti tarjoaa autoileville lentomatkustajille ilmaisen pysäköinnin jopa kahdeksi viikoksi.

 

Airport Apartments Forenom

 

Forenomin edulliset huoneistot ja hostellit eri puolilla Helsinkiä ovat edullisia vaihtoehtoja yöpymiseen ennen lentoa tai sen jälkeen. Forenomin huoneistot sijaitsevat yleensä asutusalueilla, esimerkiksi tavallisissa kerrostaloissa.

Forenomilta ei saa lentokenttäkuljetusta, mutta lähimmät huoneet ja huoneistot sijaitsevat vain kilometrin päässä lentokentästä.

 

Avia Apartments

 

Avia Apartments sijaitsee Vantaalla muutaman kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Avia Apartments ovat edullisia itsepalveluhuoneita ja –huoneistoja.  Matkan lentokentälle voi mennä bussilla tai huonevarauksen yhteydessä voi varata myös lentokenttäkuljetuksen.